bruiloft

Trouwerij

Aan het water

In een prachtige ambiance

In elk seizoen mogelijk, maar het liefst in de zomer natuurlijk!

Jullie kunnen het zo gek maken als je zelf wil. Van daadwerkelijk de geloftes uitspreken op het strand met een beperkt aantal gasten, een uitgebreide lunch op het strand tot een super de luxe BBQ, een 3-4 of 5 gangendiner met al je vrienden en familie. Afsluiten met een eigen dj op het avondfeest compleet met buitenbar en voordat je kruipend naar huis gaat nog een vette hap als vulling voor onderweg.

 

Meer informatie
bedrijfsfeestje

Bedrijfsfeestje

Actief of passief

Voor al uw personeel of zakenrelaties

Zeer geschikt om actieve teambuilding activiteiten te organiseren. Zowel binnen als buiten of juist alleen een feestje te bouwen. Inclusief dineren en uiteraard met lekkere drankjes.
Meer informatie
verjaardag

Verjaardag of Jubileum

Met vrienden en familie

Geschikt voor klein tot groot gezelschap

Het gehele jaar te organiseren. Onder het genot van, met zorg samengestelde, hapjes door de chef. In combinatie met een lekker drankje op een prachtige locatie.
Meer informatie

Toch alles zelf doen

Dan is het oude café een optie

Geschikt voor groepen tot 70 personen

Hier kunt u zelf uw draai geven aan welke viering dan ook. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die aanwezig zijn, zoals koelingen voor het drinken, wc’s voor de gasten, een professionele geluidsinstallatie en een eigen in- en uitgang voor uw gasten.

U betaald dan alleen de zaalhuur, met uiteraard een borg.

Offerte zaalhuur
button

Wenst u meer informatie

Dan raden wij u aan een mail te sturen naar info@bistrofesta.nl en uw vragen voor te leggen. Uiteraard kunt u ook bellen met 0523 – 228 527 (tijdens openingsuren) en vragen naar Steven of Bertil.

U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen via ons online formulier (opent in een nieuwe tab).